Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Coldisept
Avene sun 1+1
Müllerovi medvídci s vit.C a přích.citronu tbl.45

Müllerovi medvídci s vit.C a přích.citronu tbl.45

Výrobce: DR.MÜLLER

Kód EAN: 8594009627082

Dostupnost: na objednání do 48h


Cucavé tablety ve tvaru medvídků s vitaminem C, vhodné pro děti od 3 let


79 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

Betaglukan Forte 250mg tob.30

Betaglukan Forte 250mg tob.30

Doplněk stravy Přípravek obsahující přírodní betaglukany a vitaminy C a D, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Je vhodný zejména ke krátkodobému použití.

288,- Kč

Supradyn CO Q10 Energy tbl.90

Supradyn CO Q10 Energy tbl.90

Dobijte baterky díky polykacím tabletám Supradyn CoQ10 energy, kombinace vitamínů a minerálů, která vám pomůže zůstat aktivní Doplněk stravy

579,- Kč

Favea ImuSeZin tbl.60

Favea ImuSeZin tbl.60

ImuSeZin je svým složením díky obsahu selenu a zinku určen k udržení normální funkce imunitního systému. Doplněk stravy

392,- Kč

BABY IMUN sirup s hlívou a rakytníkem HRUŠKA 100ml

BABY IMUN sirup s hlívou a rakytníkem HRUŠKA 100ml

Ovocný sirup s hlívou ústřičnou a rakytníkem pro podporu imunity dětí už od 1 roku (posouzeno Českou pediatrickou společností). BABY IMUN v sobě kombinuje naše dvě nejoblíbenější stálice – hlívu a rakytník. Opět jsme použili celou pomletou hlívu se všemi bioaktivními látkami, které v sobě přirozeně obsahuje, a obohatili ji o rakytníkovou šťávu, to vše zalité v neodolatelném ovocném sirupu s hruškovou chutí. Nenajdete v něm žádné konzervanty, barviva, ani sladidla. S hrdostí můžeme říct, že na každou jednu lahvičku sirupu padl více než 1 kg čerstvého ovoce. Sirup BABY IMUN tak tvoří jen přírodní suroviny pro rozzářené oči našich nejmenších.

257,- Kč

AROMATICA Echinaceové bylinné kapky od 3 let 200ml

AROMATICA Echinaceové bylinné kapky od 3 let 200ml

Třapatka nachová (Echinacea purpurea) podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální funkci horních cest dýchacích.Echinaceové kapky jsou připraveny podle originální receptury z květů macerací v lihu za studena. 

407,- Kč

TEREZIA B17 APRICARC s meruň.olejem cps.150+30

TEREZIA B17 APRICARC s meruň.olejem cps.150+30

Meruňková jádra, reishi, rakytník a hlíva ústřičná – tato silná kombinace přípravku B17 APRICARC podpoří organizmus i v těch nejtěžších chvílích.

1 023,- Kč

BABY IMUN sirup s hlívou a rakytníkem VIŠEŇ 100ml

BABY IMUN sirup s hlívou a rakytníkem VIŠEŇ 100ml

Ovocný sirup s hlívou ústřičnou a rakytníkem pro podporu imunity dětí už od 1 roku (posouzeno Českou pediatrickou společností). BABY IMUN v sobě kombinuje naše dvě nejoblíbenější stálice – hlívu a rakytník. Opět jsme použili celou pomletou hlívu se všemi bioaktivními látkami, které v sobě přirozeně obsahuje, a obohatili ji o rakytníkovou šťávu, to vše zalité v neodolatelném ovocném sirupu s višňovou chutí. Nenajdete v něm žádné konzervanty, barviva, ani sladidla. S hrdostí můžeme říct, že na každou jednu lahvičku sirupu padl více než 1 kg čerstvého ovoce. Sirup BABY IMUN tak tvoří jen přírodní suroviny pro rozzářené oči našich nejmenších.

254,- Kč

Není skladem (dostupnost lze ověřit telefonicky)
TEREZIA Rakytníkový olej 100% kapky 10ml

TEREZIA Rakytníkový olej 100% kapky 10ml

Tím nejcennějším, co nám může rakytník poskytnout, je jeho zlatorudý olej. Díky lisování za studena jsou v něm uchovány všechny bioaktivní látky, které mají blahodárné účinky na náš organizmus. Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost, normální trávení a činnost kardiovaskulárního systému, navíc má příznivé účinky na pokožku. Tento zázrak z chladných stepí severu vám přinášíme ve formě kapek pro vnější i vnitřní užívání, ale také v podobě tobolek určených výhradně k vnitřnímu užívání.

127,- Kč

Imunoglukan P4H ACUTE! 100ml

Imunoglukan P4H ACUTE! 100ml

Imunita 100 mg IMG® + 26,4 mg vitamin C + 5 mg zinek + 5 rostlinných výtažků (pelargonie + bez + rybíz + rosnatka + hulevník) / 10 ml Tekutý doplněk stravy určen pro krátkodobé použití.  

272,- Kč

BABY IMUN sirup s hlívou a rakytníkem MALINA 100ml

BABY IMUN sirup s hlívou a rakytníkem MALINA 100ml

Ovocný sirup s hlívou ústřičnou a rakytníkem pro podporu imunity dětí už od 1 roku (posouzeno Českou pediatrickou společností). BABY IMUN v sobě kombinuje naše dvě nejoblíbenější stálice – hlívu a rakytník. Opět jsme použili celou pomletou hlívu se všemi bioaktivními látkami, které v sobě přirozeně obsahuje, a obohatili ji o rakytníkovou šťávu, to vše zalité v neodolatelném ovocném sirupu s malinovou chutí. Nenajdete v něm žádné konzervanty, barviva, ani sladidla. S hrdostí můžeme říct, že na každou jednu lahvičku sirupu padl více než 1 kg čerstvého ovoce. Sirup BABY IMUN tak tvoří jen přírodní suroviny pro rozzářené oči našich nejmenších.

257,- Kč

AlpexaVit PROBIO 18+ tob.30

AlpexaVit PROBIO 18+ tob.30

Komplex vitaminů, minerálů, probiotik a prebiotika v jedné tobolce.

264,- Kč

TEREZIA Hlíva ústřičná cps.60

TEREZIA Hlíva ústřičná cps.60

Naše srdeční záležitost, první originální hlíva na českém trhu pro dospělé i děti. V každé tobolce jsou ukryty pravé poklady speciálního kmene hlívy ústřičné, která byla zpracována a usušena tak, aby v ní zůstaly zachovány přirozeně obsažené bioaktivní látky.

244,- Kč


Akční produkty z letáku


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate