Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Coldisept
avene květen
TEREZIA Konopný olej 10ml

TEREZIA Konopný olej 10ml

Výrobce: TEREZIA COMPANY S.R.O.

Dostupnost: Není skladem (dostupnost lze ověřit telefonicky)



486 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

SOLGAR 7 CPS.30

SOLGAR 7 CPS.30

DODACÍ LHŮTA 3-5 DNÍ!! • Specifické bioaktivní živiny • Cílení mediátoři působí komplexně • Umožňuje přirozenou schopnost kloubu ohýbat se a tlumit otřesy • Pokročilá podpora mobility a rozsahu pohybu

999,- Kč

Cemio Kamzik cps.60 Novinka 2022 CR/SK

Cemio Kamzik cps.60 Novinka 2022 CR/SK

Cemio KAMZÍK® je špičkový kloubní přípravek, který jako jediný v ČR obsahuje kombinaci kolagenu ve formě NCI® (přirozený kolagen typu I), NCII® (přirozený kolagen typu II) a vitaminu C. Nyní je navíc 2x silnější! 2x více přírodních kolagenů oproti původnímu složení. Jedna želatinová kapsle denně pro komfortní užívání, žádné míchání, počítání či odměřování!  

447,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Smecta 3g por.plv.sus.10

Smecta 3g por.plv.sus.10

 K léčbě akutního průjmu u dospělých u dětí od 2 let (spolu s podáním perorálního rehydratačního roztoku).

149,- Kč 171,- Kč

Imodium 2mg cps.dur.20

Imodium 2mg cps.dur.20

IMODIUM je lék proti průjmu.IMODIUM zahušťuje při průjmu stolici a snižuje její častost.IMODIUM můžete užívat při náhle vzniklém (akutním) průjmu nebo po poradě s lékařem při dlouhodobém (chronickém) průjmu.Po poradě s lékařem můžete IMODIUM užívat rovněž v případě, kdy Vám byla odstraněna část střev, což často způsobuje průjem.Pokud se do 2 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.Přípravek mohou užívat dospělí, dospívající od 12 let a děti od 6 let. Léčivý přípravek. Přečtěte si pozorně příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat, protože obsahuje pro Vás důležité údaje.

208,- Kč

Akce z letáku
Otrivin Menthol 1 mg/ml nas.spr.sol. 1x10 ml CZ

Otrivin Menthol 1 mg/ml nas.spr.sol. 1x10 ml CZ

Nosní sprej s chladivou silou mentolu a eukalyptu. Pomáhá rychle uvolnit ucpaný nos a při zánětu dutin.

129,- Kč 140,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

39,- Kč 50,- Kč


Sortiment produktů

Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate