NÍZKOKalorická Sladidla na bázi Sukralózy
Vyrobeno z cukru. Chutná jako cukr, ale není to cukr.
- kvalitní náhrada cukru
- sladidla nové generace
- nezpůsobují zubní kaz
- jsou vhodná i pro redukční dietu
- ideální pro pečení a vaření
Co je sukralóza?
Sukralóza je nízkokalorické sladidlo používané v různých výrobcích od nápojů po pečené produkty. Je asi 600krát sladší než cukr, ale vzhledem k tomu, že se v lidském těle nemetabolizuje, nedodává žádné kalorie.
Chutná jako cukr
Sukralóza je vyrobena z cukru a chutná jako cukr. Při konzumaci nápoje či pokrmu oslazeného sukralózou, spotřebitel nezaznamenává žádné nepříjemné pachutě. Nástup sladké chuti po požití je rychlý a velmi příjemný.
Stabilní i při vyšších teplotách
Sukralóza je velmi stabilní a zachovává si svoji sladivost i při vysokých teplotách, proto je ideální pro vaření, pečení, zavařování a pasterizaci.
Vhodné i pro diabetiky
Stolní sladidla na bázi sukralózy nemají vliv na využití glukózy, metabolismus sacharidů, vylučování inzulínu nebo vstřebávání glukózy a fruktózy, proto jsou vhodná pro zařazení do jídelníčku osob nemocných diabetem 1. i 2. typu.
IRBIS sukralóza s chromem, dávkovač
110 tablet
1 tableta sladidla osladí jako 1 kostka cukru.
- tabletová forma v dávkovači
- s obsahem chromu pro udržení normální hladiny glukózy v krvi
- praktická ochrana proti znehodnocení
- elegantní balení na cesty i do společnosti
- snadné užití
- vhodné i pro redukční diety
- vysoce stabilní sladidlo vyrobené z cukru
- méně kalorií
- rozpouští se v teplých i studených nápojích