NÍZKOKalorická Sladidla na bázi Sukralózy

Vyrobeno z cukru. Chutná jako cukr, ale není to cukr.

  • kvalitní náhrada cukru
  • sladidla nové generace
  • nezpůsobují zubní kaz
  • jsou vhodná i pro redukční dietu
  • ideální pro pečení a vaření

Co je sukralóza?
Sukralóza je nízkokalorické sladidlo používané v různých výrobcích od nápojů po pečené produkty. Je asi 600krát sladší než cukr, ale vzhledem k tomu, že se v lidském těle nemetabolizuje, nedodává žádné kalorie.

Chutná jako cukr
Sukralóza je vyrobena z cukru a chutná jako cukr. Při konzumaci nápoje či pokrmu oslazeného sukralózou, spotřebitel nezaznamenává žádné nepříjemné pachutě. Nástup sladké chuti po požití je rychlý a velmi příjemný.

Stabilní i při vyšších teplotách
Sukralóza je velmi stabilní a zachovává si svoji sladivost i při vysokých teplotách, proto je ideální pro vaření, pečení, zavařování a pasterizaci.

Vhodné i pro diabetiky
Stolní sladidla na bázi sukralózy nemají vliv na využití glukózy, metabolismus sacharidů, vylučování inzulínu nebo vstřebávání glukózy a fruktózy, proto jsou vhodná pro zařazení do jídelníčku osob nemocných diabetem 1. i 2. typu.

 

IRBIS sukralóza s chromem, dávkovač

110 tablet

1 tableta sladidla osladí jako 1 kostka cukru.

  • tabletová forma v dávkovači
  • s obsahem chromu pro udržení normální hladiny glukózy v krvi
  • praktická ochrana proti znehodnocení
  • elegantní balení na cesty i do společnosti
  • snadné užití
  • vhodné i pro redukční diety
  • vysoce stabilní sladidlo vyrobené z cukru
  • méně kalorií
  • rozpouští se v teplých i studených nápojích