Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Sebamed květen24
Coldisept
Náplast Cosmos na popáleniny 68x43mm 8ks

Náplast Cosmos na popáleniny 68x43mm 8ks

Výrobce: HARTMANN-RICO

Kód EAN: 04046871010782

Dostupnost: Skladem


Speciální náplast Cosmos na popáleniny je určena pro bezpečné a účinné ošetření povrchových opařenin a popálenin I. a II. stupně. Technologie vlhkého hojení na popálenině vytvoří ochranný léčivý gel.

Hydrogelová náplast působí jako druhá pokožka, tato náplast minimalizuje vznik puchýřů, nepropouští vodu a bakterie.

  • Průhledná náplast pro lepší kontrolu poranění,
  • vydrží na ráně až 7 dní bez nutnosti výměny,
  • tlumí bolest a příjemně chladí.

Hydrogelový polštářek se neslepí s poraněným místem, proto je možné náplast snadno odstranit bez stržení primárně vytvořené hojící se vrstvy pokožky.


116 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

Flamigel 250ml

Flamigel 250ml

hydroaktivní koloidní gelové krytí pro suché a mírně secernující chronické i akutní rány a popáleniny rychle tiší bolest díky chladivému účinku inteligentní tvůrce vlhkého prostředí, aktivní a pasivní polymery zajišťují schopnost hydratovat i absorbovat vytváří kyselé prostředí (pH 4,5), které účinně kontroluje mikrobiální přítomnost v ráně podporuje granulaci a tvorbu nového epitelu

925,- Kč

SLEVA 32%
A-DERMA Cytelium Vysušující sprej 100ml

A-DERMA Cytelium Vysušující sprej 100ml

VYSUŠUJE podrážděnou kůži náchylnou k mokvání.ZKLIDŇUJE okamžitě podrážděná místa na kůži se sklonem k mokvání.RESPEKTUJE křehkost pokožky díky přírodnímu složení s vysokou snášenlivostí.

215,- Kč 315,- Kč

ViraSoothe SprayGel 60ml

ViraSoothe SprayGel 60ml

VIRASOOTHE gel ve spreji ke zmírnění projevů planých neštovic. Zdravotnický prostředek

191,- Kč

Dr.Popov Rakytníková mast Rakytela 50ml

Dr.Popov Rakytníková mast Rakytela 50ml

Pro každodenní péči o pokožku, zklidňuje, hydratuje a regeneruje, výborná pro omezení tvorby vrásek.

121,- Kč

Bionect Plus krém 25g

Bionect Plus krém 25g

  Bionect Plus krém je zdravotnický prostředek, který obsahuje kyselinu hyaluronovou. Bionect krém využijete k léčbě podráždění kůže a kožních poranění. Je určen k léčbě kožních lézí s vysokým rizikem infekce, k pokrytí akutních a chronických ran (popáleniny, vaskulární a metabolické vředy, otlaky) a poskytnutí vlhkého prostředí bez mikrobů. K lokálnímu použití. Bionect krém je také určený ke krytí popálenin I. a II. stupně nebo proleženin. Vytváří vlhké prostředí pro hojení ran, které chrání proti odření, napínání a vysušování. Kyselina hyaluronová je obsažena ve většině tkání. Je hydrofilní, což pozitivně ovlivňuje elasticitu (hydrataci) např. kůže.Při hojení ran umožňuje kyselina hyaluronová rychlé pronikání látek rozpustných ve vodě a migraci buněk. Obsah balení je 25 g.

135,- Kč

AKUTOL Hydrogel spray 75 g (klas. kód II.A)

AKUTOL Hydrogel spray 75 g (klas. kód II.A)

Hojení popálenin, proleženin, bércových vředů a řezných ran urychluje hojení ran způsobených proleženinami nebo bércovými vředy podporuje hojení ran prstřednictvím regulace mikroprostředí rány zabraňuje vstupu nečistot do rány a zkracuje dobu hojení vhodný také na chronická a chirurgická poranění klinicky ohodnocen předními odborníky na rány

377,- Kč

Panthenol Omega chladivá pěna s Aloe vera 9% 150ml

Panthenol Omega chladivá pěna s Aloe vera 9% 150ml

Účinně zklidňuje a napomáhá regeneraci pokožky po opalování, přináší úlevu sluncem podrážděné pokožce.

194,- Kč

COSMOS Hydro-Active na odřeniny 4 ks

COSMOS Hydro-Active na odřeniny 4 ks

Cosmos Hydro-Active náplast na odřeniny poskytuje první pomoc při drobných poraněních. Hydrokoloidní polštářek zajišťuje takzvané vlhké hojení, které urychluje. Náplast má anatomické tvarování pro lepší přilnavost na kolenou a loktech a lze ji ponechat na poranění několik dní, aniž by došlo ke ztrátě účinnosti.

104,- Kč

Naranyl gel 15 g

Naranyl gel 15 g

Vytváří přirozenou ochrannou, účinnou a šetrnou bio-bariéru, která neštípe a nepálí. Chrání ránu před infekcí, podporuje hojení, omezuje tvorbu jizev

207,- Kč

SLEVA 17%
A-DERMA Cutalgan Ultra zklidňující sprej 100ml

A-DERMA Cutalgan Ultra zklidňující sprej 100ml

Cutalgan Refreshing spray, Ultra-zklidňující poskytuje okamžitý chladivý efekt až na dobu 6 h. Snižuje nepříjemné pocity na kůži, které mohou být vnímány jako bolestivé. Tento přírodní tekutý obvaz ve spreji je vhodný jako doplňková péče při léčbě pro osoby trpící bolestivou dermatózou nebo bolestí při dermatologických zákrocích.

291,- Kč 352,- Kč

CutisHelp DEFEKT Konopná mast-poškození kůže 50ml

CutisHelp DEFEKT Konopná mast-poškození kůže 50ml

Konopná mast při poškození kůže, je osvědčený přípravek pro zevní aplikaci při ošetření poškozené kůže: říznutí, odřeniny, opruzeniny, kožní praskliny, spáleniny, omrzliny a proleženiny.

280,- Kč

Imunoglukan P4H krém 30g

Imunoglukan P4H krém 30g

287,- Kč


Akční produkty z letáku


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate