Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
avene květen
Avene sun 1+1
Cosmopor skin color 10x8cm 5ks

Cosmopor skin color 10x8cm 5ks

Výrobce: HARTMANN - RICO A.S.

Kód EAN: 04052199574578

Dostupnost: Skladem


Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány. 

  • chrání ránu před UV zářením (UPF 50+)
  • v diskrétním barevném provedení
  • voděodolná
  • absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu
  • dodáváno ve sterilní verzi
  • dostupné dvě velikosti 


94 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO PORE Náplast netkaný textil 2.5cmx5

URGO PORE Náplast netkaný textil 2.5cmx5

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

62,- Kč

URGO Aqua Protect Omyvat.náplast 20ks

URGO Aqua Protect Omyvat.náplast 20ks

Náplast šetrná k citlivé pokožce díky vysoké toleranci lepící vrstvy. Netkaný pružný podklad  je ideální na místa ohybu (klouby, prsty). Polštářek náplasti obsahuje antiseptickou složku. Dělená po 20 kusech 6 ks 20 x 40 mm, 10 ks 20 x 72 mm, 4 ks 34 x 72 mm.

82,- Kč

URGO FAST HEALING FINGER na prsty hydrok.nápl.8ks

URGO FAST HEALING FINGER na prsty hydrok.nápl.8ks

Ergonomicky tvarovaná náplast s hydrokoloidním polštářkem určená k ošetření povrchových poranění v oblasti kolenou a loktů. Ulevuje od bolesti, podporuje hojení.

116,- Kč

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

Technologie TENS (transkutánní elektrická stimulace nervů) poskytuje zmírnění bolesti pomocí elektrického proudu nízkého napětí. Jedná se o nefarmakologickou metodu, která se běžně používá v ordinacích pro léčbu bolesti. Bez ohledu na příčinu bolesti, technologie TENS není schopna vyléčit příčinu bolesti, ale dokáže zmírnit či odstranit pocit bolesti ve všech bolavých svalech a kloubních tkáních. Elektrický proud přechází přes elektrody (sestávající z elektrického systému a hydrogelu), které se umístí na povrch kůže. Způsobí elektrické dráždění nervů. Bolest se zmírňuje dvojím působením: • OKAMŽITÝM: omezení přenosu informace o bolesti do míchy čili ochrana „vstupní brány“. • DLOUHODOBÝM: zvýšené vylučování endorfinů, což jsou přirozené hormony vylučované mozkem. Ošetření technologií TENS poskytuje okamžité i dlouhodobé zmírnění bolesti. Všechny programy TENS jsou efektivní: tato metoda byla klinicky ověřena a je schválena k léčebnému použití.

1 874,- Kč

URGO Resistant odolná náplast 1mx8cm

URGO Resistant odolná náplast 1mx8cm

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Nedělená 1m x 8cm.

84,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx6cm

Náplast Cosmos Klasická voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ránou

39,- Kč 48,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

K  ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

39,- Kč 48,- Kč

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

69,- Kč

Cosmopor Silicone 7.2x5 cm 5ks

Cosmopor Silicone 7.2x5 cm 5ks

Náplast Cosmopor Silicone je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna a obsahuje silikonovou vrstvu po celé jeho ploše, která zaručuje bezbolestné odstranění náplasti z pokožky a také zabraňuje přilepení savého polštářku k ráně. Náplast Cosmopor Silicone má výbornou savost a chrání ránu, měkký netkaný textil zároveň propouští vzduch a vodní páry. vysoce absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu silikonová vrstva pro bezbolestné odstranění dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

142,- Kč

COSMOS náplasti Voděodolná 5vel. 20ks (Water-Res)

COSMOS náplasti Voděodolná 5vel. 20ks (Water-Res)

Náplast Cosmos Voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ráno

60,- Kč

COSMOS náplasti Pružná 60x100mm 5ks Flexible

COSMOS náplasti Pružná 60x100mm 5ks Flexible

Náplast Cosmos Pružná Pružná náplast na prsty a klouby Pružná náplast je určena pro spolehlivé ošetření menších poranění na kloubech a prstech, kde běžné náplasti často selhávají. Chrání ránu před bakteriemi i dalším poraněním. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pružná náplast Cosmos si zachovává vlastnosti klasických náplastí, ale její pružné provedení je ideální pro ošetření prstů a kloubů. pružná textilní náplast s dokonalou přilnavostí i na problematických místech šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Hodně pohyblivá místa na těle, jako jsou klouby a prsty, potřebují možnost volného pohybu, což jim pružná náplast umožňuje.

56,- Kč

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

Hřejivá náplast na bolest zad Hřejivá náplast pro namožené svaly je dostupná ve velkém formátu, který dokáže účinně prohřát postižené místo anebo je možné ji přistřihnout na požadovanou velikost. Hřejivé náplasti jsou k dispozici s kapsaicinem a černým pepřem. Hřejivá náplast může zůstat na pokožce až 8 hodin, pro lepší prohřátí postižené oblasti. hřejivá látka kapsaicin nebo černý pepř možnost dlouhodobého působení nevhodná pro děti Hřejivá a relaxační náplast obsahuje hřejivou látku z černého pepře společně se zklidňujícím levandulovým olejem.

56,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Pangrol 20000IU tbl.ent.20 II

Pangrol 20000IU tbl.ent.20 II

Máte těžký žaludek po jídle?Důvěřujte léku Pangrol® • obsahuje 3 trávicí enzymy, které pomáhají zlepšit trávení při nedostatečné tvorbě nebo funkci trávicích enzymů slinivky břišní

149,- Kč 161,- Kč

Akce z letáku
EndWarts ORIGINAL 5ml roztok k odstranění bradavic

EndWarts ORIGINAL 5ml roztok k odstranění bradavic

EndWarts ORIGINAL je jedinečný přípravek pro ošetření bradavic, který bradavice účinně vysuší. Vhodný pro celou rodinu.

239,- Kč 281,- Kč

Akce z letáku
Panthenol 10% Swiss PREMIUM těl.mléko 200+50ml Zda

Panthenol 10% Swiss PREMIUM těl.mléko 200+50ml Zda

Poskytuje rychlou úlevu, regeneraci a hydrataci podrážděné pokožce po opalování, pobytu v soláriu nebo chlorované vodě. Prémiové složení obsahuje vysoký podíl účinných látek D-panthenolu (10 %), Aloe vera a vitaminů A, D, E a F.

229,- Kč 241,- Kč

Ocuvite LUTEIN forte tbl.60+30 ZDARMA

Ocuvite LUTEIN forte tbl.60+30 ZDARMA

Ocuvite LUTEIN forte je doplněk stravy, který je určen pro podporu očí. Obsahuje kombinaci výživných látek, které jsou důležité pro zrak. Složení i dávkování je založené na vědeckých poznatcích.

524,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate