Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
avene květen
Avene sun 1+1
URGO Kawaii náplasti dětské 16ks

URGO Kawaii náplasti dětské 16ks

Výrobce: Caremax

Kód EAN: 3664492022277

Dostupnost: na objednání do 48h


Dětské náplasti s obrázky zvířátek.


93 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO Resistant odolná náplast 1mx8cm

URGO Resistant odolná náplast 1mx8cm

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Nedělená 1m x 8cm.

84,- Kč

Cosmopor skin color 10x8cm 5ks

Cosmopor skin color 10x8cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

94,- Kč

URGO Hojení puchýřů diskrétní hydrok.náplast 5ks

URGO Hojení puchýřů diskrétní hydrok.náplast 5ks

Průhledné, diskrétní hydrokoloidní náplasti podporující hojení puchýře a úlevu od bolesti. Speciálně navržené pro ženy do otevřených bot a lodiček. 5ks 34 x 59mm.

165,- Kč

COSMOS Soft náplast jemná kulatá 20 ks

COSMOS Soft náplast jemná kulatá 20 ks

Cosmos Sensitive kulaté náplasti z jemné netkané textilie pro citlivou pokožku.  

56,- Kč

Krytí sterilní-mastný tyl 5x5cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 5x5cm/5ks Steriwund

Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní   Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin. Balení: 5 ks.Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.Výrobek je certifikován CE značkou.

32,- Kč

COSMOS náplasti Na sport 60x100mm 5ks

COSMOS náplasti Na sport 60x100mm 5ks

Náplast Cosmos Na sport Náplast vyvinutá přímo pro sportovce Náplast Cosmos na sport byla vyvinuta speciálně pro sportovce. Díky důmyslnému řešení neomezuje v pohybu, chrání ránu před dalšími nečistotami i poraněním. Nenechte se omezovat jen kvůli drobným oděrkám! Promyšlená konstrukce náplasti pro sportovce má polstrovaný polštářek s tlumícím efektem. voděodolná a současně prodyšná neomezuje hybnost a nelepí se k ráně odpuzuje nečistotu a bakterie

58,- Kč

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

Náplast Cosmos Pružná Pružná náplast na prsty a klouby Pružná náplast je určena pro spolehlivé ošetření menších poranění na kloubech a prstech, kde běžné náplasti často selhávají. Chrání ránu před bakteriemi i dalším poraněním. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pružná náplast Cosmos si zachovává vlastnosti klasických náplastí, ale její pružné provedení je ideální pro ošetření prstů a kloubů. pružná textilní náplast s dokonalou přilnavostí i na problematických místech šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Hodně pohyblivá místa na těle, jako jsou klouby a prsty, potřebují možnost volného pohybu, což jim pružná náplast umožňuje.

56,- Kč

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

Sterilní adhezivní chirurgické stehy, které umožňují estetické hojení rány v optimálních podmínkách, jsou odolné proti prasknutí, mají vysokou přilnavost a výbornou kožní snášenlivost.

98,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Klasická textilní 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx6cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

39,- Kč 50,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Pevná 1mx6cm

COSMOS náplast Pevná 1mx6cm

Náplast Cosmos Pevná Pevná textilní náplast pro víceúčelové použití Pevná textilní náplast, která je určena pro spolehlivé a hygienické ošetření drobných poranění. Oceníte její důmyslné řešení, kvalitu i vynikající přilnavost. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pevná náplast je k dispozici dělená i nedělená, takže můžete odstřihnout náplast přesně podle potřeby rychlá a spolehlivá první pomoc při drobných poraněních šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Speciální pevná náplast je vyrobena tak, aby odolala napínání a vysokému tahu bez porušení struktury

49,- Kč 56,- Kč

Spofaplast 801 Steri-Strip naplast.stehy

Spofaplast 801 Steri-Strip naplast.stehy

Náplasťové stehy 3M Spofaplast 801 Steri-Strip jsou tenké lepící proužky, které se používají k zajištění a uzavření drobných řezných ran.  

100,- Kč

AKUTOL Odstraňovač náplastí 35 ml

AKUTOL Odstraňovač náplastí 35 ml

Akutol™ Odstraňovač náplasti je první pomoc pro bezbolestné odstranění textilních či plastových náplastí, obvazů a jiných zdravotnických pomůcek lepených na povrch těla (nikotinové náplasti, EKG elektrody). Je bezpečný a šetrný k pokožce. Beze zbytku se vypaří. Nemám vliv na proces hojení rány a rána jej nemůže vstřebat. Působí jemně i na citlivou a velmi suchou a popraskanou nebo porušenou pokožku. Zanechává ošetřené místo čisté a připravené pro další přelepení novou náplastí.

156,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Walmark Proenzi 3+ tbl.180

Walmark Proenzi 3+ tbl.180

Špičková komplexní výživa s chondroitinem, glukosaminem a kolagenem typu II. obsahující take typ I.

569,- Kč 599,- Kč

Akce z letáku
Brufen 400mg tbl.flm.100

Brufen 400mg tbl.flm.100

Brufen 400 je tradiční a generacemi ověřený lék na úlevu od různých druhů bolestí. Jeho výhodou je navíc protizánětlivý účinek. Brufen 400 je lék k vnitřnímu užití (v lékařských termínech nesteroidní antirevmatikum), obsahující účinnou látku ibuprofen a to 400 mg v jedné potahované tabletě.

129,- Kč 193,- Kč

Akce z letáku
Panadol Novum 500mg tbl.flm.24 III CZ

Panadol Novum 500mg tbl.flm.24 III CZ

Panadol Novum 500 mg zmírňuje mírnou až středně silnou bolest a horečku. Uvolňuje účinnou látku již za 5 minut. Nedráždí žaludek.

49,- Kč 54,- Kč

Voltaren 1x denně 140mg emp.med.5

Voltaren 1x denně 140mg emp.med.5

Léčivá náplast Voltaren účinně ulevuje od bolesti. Je to tenká, samostatně balená léčivá náplast pro úlevu od akutní bolesti, zánětu a otoku, přímo v míste aplikace. 

368,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate