Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Active flora
avene termalka zdarma
COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx8cm
Akce z letáku

COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx8cm

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4052199232737

Dostupnost: Skladem


Náplast Cosmos Klasická voděodolná

Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě

Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování.

Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou.

  • chrání drobná poranění před nečistotou
  • je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu
  • neslepuje se s ránou


39 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

Bílá, textilní, fixační náplast bez polštářku, pro fixaci gázy, katetrů, sond a drénů. Náplast je prodyšná a má vysokou kožní snášenlivost.

67,- Kč

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Děti a voda jsou jako magnet, jak tedy ochránit jejich drobné oděrky před namočením? Dětské vodotěsné náplasti Cosmos® Aqua Fun jsou ideální volbou právě pro aktivní děti, které rády plavou, potápějí se nebo si jen hrají ve vodě. Tyto speciální náplasti chrání poranění vašeho dítěte před vodou a vlhkostí, což pomáhá rychlejšímu hojení těchto drobných ranek a oděrek.

56,- Kč

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

69,- Kč

URGO Coricide Náplast na kuří oka 12ks

URGO Coricide Náplast na kuří oka 12ks

Náplast vhodná k ošetření měkkých a tvrdých kuřích ok i mozolů. Účinnou látkou je kyselina salicylová (32mg).

135,- Kč

URGO Hojení puchýřů na paty hydrok.nápl.5ks

URGO Hojení puchýřů na paty hydrok.nápl.5ks

Hydrokoloidní náplasti podporující hojení puchýře a úlevu od bolesti. Speciálně navržené pro sportovní aktivity a perfektní komfort proi maximální výkon. 5ks 43 x 72mm.

165,- Kč

COSMOS náplast Na odřeniny 85x100mm 4ks Hydro-Act

COSMOS náplast Na odřeniny 85x100mm 4ks Hydro-Act

Náplast Cosmos Na odřeniny Náplast pro rychlé a spolehlivé ošetření dětí i dospělých Speciální náplast Cosmos na odřeniny poskytuje díky léčivému polštářku rychlou první pomoc při drobných poraněních. Hojení je urychleno až o několik dní. Hydrokoloidní polštářek zajišťuje tzv. vlhké hojení, které je efektivní a velmi účinné. Léčivý hydrokoloidní polštářek umožňuje ponechat náplast na poranění několik dní bez ztráty účinnosti. průhledná náplast pro lepší kontrolu poranění voděodolné a zároveň prodyšné provedení zamezuje tvorbě strupu a nepřisychá k odřenině Náplast Cosmos na odřeniny má anatomické tvarování pro lepší přilnavost na kolenou a loktech.

104,- Kč

URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.10x7cm 4ks

URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.10x7cm 4ks

Náplast vhodná k ošetření popálenin 1. stupně a povrchových popálenin 2. stupně. Umoýňuje klinicky ověřené okamžité zmírnění bolesti a podporuje hojení. Jsou bezbolestně snímatelné a sterilní

234,- Kč

AKUTOL Odstraňovač náplastí 35 ml

AKUTOL Odstraňovač náplastí 35 ml

Akutol™ Odstraňovač náplasti je první pomoc pro bezbolestné odstranění textilních či plastových náplastí, obvazů a jiných zdravotnických pomůcek lepených na povrch těla (nikotinové náplasti, EKG elektrody). Je bezpečný a šetrný k pokožce. Beze zbytku se vypaří. Nemám vliv na proces hojení rány a rána jej nemůže vstřebat. Působí jemně i na citlivou a velmi suchou a popraskanou nebo porušenou pokožku. Zanechává ošetřené místo čisté a připravené pro další přelepení novou náplastí.

156,- Kč

URGO PORE Náplast netkaný textil 2.5cmx5

URGO PORE Náplast netkaný textil 2.5cmx5

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

62,- Kč

COSMOS náplasti Voděodolná 60x100mm 5ks(Water-Res)

COSMOS náplasti Voděodolná 60x100mm 5ks(Water-Res)

Náplast Cosmos Voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ráno

58,- Kč

Krytí sterilní-mastný tyl 10x10cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 10x10cm/5ks Steriwund

Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní   Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin. Balení: 5 ks.Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.Výrobek je certifikován CE značkou.

48,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

39,- Kč 50,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Nurofen Rapid 400mg cps.mol.20 I

Nurofen Rapid 400mg cps.mol.20 I

Rychlá a účinná úleva od horečky a bolesti. 

119,- Kč 150,- Kč

Akce z letáku
EndWarts ORIGINAL 5ml roztok k odstranění bradavic

EndWarts ORIGINAL 5ml roztok k odstranění bradavic

EndWarts ORIGINAL je jedinečný přípravek pro ošetření bradavic, který bradavice účinně vysuší. Vhodný pro celou rodinu.

239,- Kč 281,- Kč

Ocuvite LUTEIN forte tbl.60+30 ZDARMA

Ocuvite LUTEIN forte tbl.60+30 ZDARMA

Ocuvite LUTEIN forte je doplněk stravy, který je určen pro podporu očí. Obsahuje kombinaci výživných látek, které jsou důležité pro zrak. Složení i dávkování je založené na vědeckých poznatcích.

524,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx6cm

Náplast Cosmos Klasická voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ránou

39,- Kč 48,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate