Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Avene sun 1+1
avene květen
COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4049500194891

Dostupnost: na objednání do 48h


Hřejivá náplast na bolest zad

Hřejivá náplast pro namožené svaly je dostupná ve velkém formátu, který dokáže účinně prohřát postižené místo anebo je možné ji přistřihnout na požadovanou velikost. Hřejivé náplasti jsou k dispozici s kapsaicinem a černým pepřem.

Hřejivá náplast může zůstat na pokožce až 8 hodin, pro lepší prohřátí postižené oblasti.

  • hřejivá látka kapsaicin nebo černý pepř
  • možnost dlouhodobého působení
  • nevhodná pro děti

Hřejivá a relaxační náplast obsahuje hřejivou látku z černého pepře společně se zklidňujícím levandulovým olejem.


56 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

Sterilní adhezivní chirurgické stehy, které umožňují estetické hojení rány v optimálních podmínkách, jsou odolné proti prasknutí, mají vysokou přilnavost a výbornou kožní snášenlivost.

98,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

K  ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

39,- Kč 48,- Kč

URGO RESISTANT Odolná náplast 20ks NOVÁ

URGO RESISTANT Odolná náplast 20ks NOVÁ

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Dělená po 20 kusech.

82,- Kč

URGO PORE Náplast netkaný textil 2.5cmx5

URGO PORE Náplast netkaný textil 2.5cmx5

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

62,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

URGO Hojení puchýřů na paty hydrok.nápl.5ks

URGO Hojení puchýřů na paty hydrok.nápl.5ks

Hydrokoloidní náplasti podporující hojení puchýře a úlevu od bolesti. Speciálně navržené pro sportovní aktivity a perfektní komfort proi maximální výkon. 5ks 43 x 72mm.

165,- Kč

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

69,- Kč

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Děti a voda jsou jako magnet, jak tedy ochránit jejich drobné oděrky před namočením? Dětské vodotěsné náplasti Cosmos® Aqua Fun jsou ideální volbou právě pro aktivní děti, které rády plavou, potápějí se nebo si jen hrají ve vodě. Tyto speciální náplasti chrání poranění vašeho dítěte před vodou a vlhkostí, což pomáhá rychlejšímu hojení těchto drobných ranek a oděrek.

56,- Kč

Akce z letáku
COSMOS náplast Pevná 1mx6cm

COSMOS náplast Pevná 1mx6cm

Náplast Cosmos Pevná Pevná textilní náplast pro víceúčelové použití Pevná textilní náplast, která je určena pro spolehlivé a hygienické ošetření drobných poranění. Oceníte její důmyslné řešení, kvalitu i vynikající přilnavost. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pevná náplast je k dispozici dělená i nedělená, takže můžete odstřihnout náplast přesně podle potřeby rychlá a spolehlivá první pomoc při drobných poraněních šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Speciální pevná náplast je vyrobena tak, aby odolala napínání a vysokému tahu bez porušení struktury

49,- Kč 56,- Kč

COSMOS náplast Na odřeniny 85x100mm 4ks Hydro-Act

COSMOS náplast Na odřeniny 85x100mm 4ks Hydro-Act

Náplast Cosmos Na odřeniny Náplast pro rychlé a spolehlivé ošetření dětí i dospělých Speciální náplast Cosmos na odřeniny poskytuje díky léčivému polštářku rychlou první pomoc při drobných poraněních. Hojení je urychleno až o několik dní. Hydrokoloidní polštářek zajišťuje tzv. vlhké hojení, které je efektivní a velmi účinné. Léčivý hydrokoloidní polštářek umožňuje ponechat náplast na poranění několik dní bez ztráty účinnosti. průhledná náplast pro lepší kontrolu poranění voděodolné a zároveň prodyšné provedení zamezuje tvorbě strupu a nepřisychá k odřenině Náplast Cosmos na odřeniny má anatomické tvarování pro lepší přilnavost na kolenou a loktech.

104,- Kč

URGO FILMOGEL Stop okusování nehtů 9ml

URGO FILMOGEL Stop okusování nehtů 9ml

Průhledný lak hořké chuti, který zabraňuje okusování nehtů a cucání prstů. Zabezpečuje péči a ochranu nehtové kůžičky. Nezávadný lak díky své hořké chuti odrazuje od kousání nehtů a cucání prstů a přispívá tak k péči o nehty. Kosmetický přípravek

360,- Kč

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

Náplast Cosmos Na sport Náplast vyvinutá přímo pro sportovce Náplast Cosmos na sport byla vyvinuta speciálně pro sportovce. Díky důmyslnému řešení neomezuje v pohybu, chrání ránu před dalšími nečistotami i poraněním. Nenechte se omezovat jen kvůli drobným oděrkám! Promyšlená konstrukce náplasti pro sportovce má polstrovaný polštářek s tlumícím efektem. voděodolná a současně prodyšná neomezuje hybnost a nelepí se k ráně odpuzuje nečistotu a bakterie Náplast Cosmos pro sportovce je šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu

56,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
COMPEED Náplast na puchýře malá 6 ks

COMPEED Náplast na puchýře malá 6 ks

COMPEED® hydrokoloidní náplasti na puchýře hojí rychle a okamžitě ulevují od bolesti a tlaku. Diskrétní a pohodlné, zůstávají na místě 24 hod.

129,- Kč 142,- Kč

Akce z letáku
ALFASILVER sprej 125 ml

ALFASILVER sprej 125 ml

Přípravek ve spreji s ionizovaným stříbrem určený k ošetření akutních a chronických ran.

319,- Kč 336,- Kč

Akce z letáku
Ibalgin 50mg/g gel 100g

Ibalgin 50mg/g gel 100g

Ibalgin® gel:                                                                                                                                                                    - potlačuje bolest, tlumí zánět a snižuje otok, - k léčbě poranění šlach, svalů a kloubů, jako je podvrtnutí, natažení, zhmoždění, - má zklidňující a chladivý účinek, - bez parfemace, - pro dospělé a mladistvé od 12 let.

189,- Kč 217,- Kč

Akce z letáku
Ibalgin 50mg/g crm.100g I

Ibalgin 50mg/g crm.100g I

Ibalgin® krém: -potlačuje bolest svalů a kloubů, tlumí zánět a snižuje otok, - k léčbě bolestivých poranění, jako jsou podvrtnutí, natažení, zhmoždění,- dobře se vstřebává,- bez parfemace,- pro dospělé a mladistvé od 12 let.

189,- Kč 217,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate