Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Avene sun 1+1
avene termalka zdarma
URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.5x7cm 6ks

URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.5x7cm 6ks

Výrobce: Laboratoires URGO Healthcare

Kód EAN: 3546895509299

Dostupnost: Skladem


Náplast vhodná k ošetření popálenin 1. stupně a povrchových popálenin 2. stupně. Umoýňuje klinicky ověřené okamžité zmírnění bolesti a podporuje hojení. Jsou bezbolestně snímatelné a sterilní


205 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

Spofaplast 801 Steri-Strip naplast.stehy

Spofaplast 801 Steri-Strip naplast.stehy

Náplasťové stehy 3M Spofaplast 801 Steri-Strip jsou tenké lepící proužky, které se používají k zajištění a uzavření drobných řezných ran.  

100,- Kč

URGO FILM Transparentní náplast 2.5cmx5m

URGO FILM Transparentní náplast 2.5cmx5m

Kotoučová náplast bez polštářku. Pro fixaci kanyl a katetrů, na drobná poranění, např. prstů. Náplast má vysokou kožní snášenlivost. Díky mikroperforaci umožňuje pokožce dýchat. Zdravotnický prostředek

70,- Kč

COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

Náplast Cosmos Jemná Jemná náplast pro víceúčelové použití Jemná náplast Cosmos je vyrobená z netkaného textilu a je určena pro velmi citlivou pokožku dětí i dospělých. Hygienicky ošetří všechna menší poranění. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech. Jemná náplast je k dispozici dělená i nedělená, kulaté náplasti pro drobná poranění na obličeji nebo pro překrytí mateřských znamének. příjemné měkké provedení, výborná prodyšnost neslepuje se s ránou šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu Speciální jemná náplast byla vyrobena s přihlédnutím k potřebám pacientů s citlivou pokožkou.

56,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Děti a voda jsou jako magnet, jak tedy ochránit jejich drobné oděrky před namočením? Dětské vodotěsné náplasti Cosmos® Aqua Fun jsou ideální volbou právě pro aktivní děti, které rády plavou, potápějí se nebo si jen hrají ve vodě. Tyto speciální náplasti chrání poranění vašeho dítěte před vodou a vlhkostí, což pomáhá rychlejšímu hojení těchto drobných ranek a oděrek.

56,- Kč

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

50,- Kč

COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ránou

50,- Kč

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

Sterilní adhezivní chirurgické stehy, které umožňují estetické hojení rány v optimálních podmínkách, jsou odolné proti prasknutí, mají vysokou přilnavost a výbornou kožní snášenlivost.

98,- Kč

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

48,- Kč

COSMOS náplasti Pružná 60x100mm 5ks Flexible

COSMOS náplasti Pružná 60x100mm 5ks Flexible

Náplast Cosmos Pružná Pružná náplast na prsty a klouby Pružná náplast je určena pro spolehlivé ošetření menších poranění na kloubech a prstech, kde běžné náplasti často selhávají. Chrání ránu před bakteriemi i dalším poraněním. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pružná náplast Cosmos si zachovává vlastnosti klasických náplastí, ale její pružné provedení je ideální pro ošetření prstů a kloubů. pružná textilní náplast s dokonalou přilnavostí i na problematických místech šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Hodně pohyblivá místa na těle, jako jsou klouby a prsty, potřebují možnost volného pohybu, což jim pružná náplast umožňuje.

56,- Kč

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

Technologie TENS (transkutánní elektrická stimulace nervů) poskytuje zmírnění bolesti pomocí elektrického proudu nízkého napětí. Jedná se o nefarmakologickou metodu, která se běžně používá v ordinacích pro léčbu bolesti. Bez ohledu na příčinu bolesti, technologie TENS není schopna vyléčit příčinu bolesti, ale dokáže zmírnit či odstranit pocit bolesti ve všech bolavých svalech a kloubních tkáních. Elektrický proud přechází přes elektrody (sestávající z elektrického systému a hydrogelu), které se umístí na povrch kůže. Způsobí elektrické dráždění nervů. Bolest se zmírňuje dvojím působením: • OKAMŽITÝM: omezení přenosu informace o bolesti do míchy čili ochrana „vstupní brány“. • DLOUHODOBÝM: zvýšené vylučování endorfinů, což jsou přirozené hormony vylučované mozkem. Ošetření technologií TENS poskytuje okamžité i dlouhodobé zmírnění bolesti. Všechny programy TENS jsou efektivní: tato metoda byla klinicky ověřena a je schválena k léčebnému použití.

1 874,- Kč

URGO Aqua Protect Omyvat.náplast 20ks

URGO Aqua Protect Omyvat.náplast 20ks

Náplast šetrná k citlivé pokožce díky vysoké toleranci lepící vrstvy. Netkaný pružný podklad  je ideální na místa ohybu (klouby, prsty). Polštářek náplasti obsahuje antiseptickou složku. Dělená po 20 kusech 6 ks 20 x 40 mm, 10 ks 20 x 72 mm, 4 ks 34 x 72 mm.

82,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Ibuprofen Aneos 400mg tbl.flm.100

Ibuprofen Aneos 400mg tbl.flm.100

Oblíbený ibuprofen, který uleví od bolesti hlavy, zubů, zad, kloubů i menstruační bolesti, snižuje horečku a tlumí projevy zánětu. V malých oranžových tabletách!

149,- Kč 181,- Kč

Akce z letáku
Walmark Prostenal Control tbl.90

Walmark Prostenal Control tbl.90

Pro podporu zdravé prostaty, správnou funkci močového ústrojí a podporu potence. Doplněk stravy

619,- Kč 649,- Kč

Akce z letáku
Magnesii Lactici 0.5 tbl.MVM por.tbl.nob.50x0.5g

Magnesii Lactici 0.5 tbl.MVM por.tbl.nob.50x0.5g

Přípravek Magnesii lactici 0,5 tbl Medicamenta doplňuje sníženou hladinu hořčíku v organismu. Používá se k prevenci vzniku nedostatku hořčíku.

99,- Kč 108,- Kč

Nicorette Classic Gum 4mg gum.mnd.105

Nicorette Classic Gum 4mg gum.mnd.105

ZBAVTE SE ZÁVISLOSTI NA KOUŘENÍ.

789,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate