Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
bioderma photoderm
Coldisept
URGO WATERPROOF Voděodolná náplast  10x6cm 5ks

URGO WATERPROOF Voděodolná náplast 10x6cm 5ks

Výrobce: LABORATOIRES URGO, CHEVIGNY-SAINT-SAUVEUR

Kód EAN: 3664492018683

Dostupnost: Skladem


Voděodolná náplast do koupele, bazénu i koupání v moři. Má polyurethanový průhledný podklad, který je zároveň prodyšný pro pokožku. Polštářek náplasti obsahuje antiseptickou složku. Dělená po 5 kusech.


81 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO Kawaii náplasti dětské 16ks

URGO Kawaii náplasti dětské 16ks

Dětské náplasti s obrázky zvířátek.

93,- Kč

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

50,- Kč

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Náplast Cosmopor Silicone je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna a obsahuje silikonovou vrstvu po celé jeho ploše, která zaručuje bezbolestné odstranění náplasti z pokožky a také zabraňuje přilepení savého polštářku k ráně. Náplast Cosmopor Silicone má výbornou savost a chrání ránu, měkký netkaný textil zároveň propouští vzduch a vodní páry. vysoce absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu silikonová vrstva pro bezbolestné odstranění dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti  

248,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

COSMOS náplasti Do vody 3 vel. 10ks (Aqua)

COSMOS náplasti Do vody 3 vel. 10ks (Aqua)

rodyšná náplast, se kterou se můžete bez problémů sprchovat i koupat Náplast do vody, kterou můžete bez obav použít i na delší sprchování nebo koupání. Už se nemusíte omezovat jen proto, že máte drobnou oděrku, popáleninu nebo puchýř. Stačí použít náplast Cosmos Do vody a může bez obav vyrazit na koupaliště nebo rovnou k moři!

60,- Kč

URGO Resistant Odolná náplast 1mx6cm

URGO Resistant Odolná náplast 1mx6cm

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Nedělená 1m x 6 cm.

70,- Kč

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

69,- Kč

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Děti a voda jsou jako magnet, jak tedy ochránit jejich drobné oděrky před namočením? Dětské vodotěsné náplasti Cosmos® Aqua Fun jsou ideální volbou právě pro aktivní děti, které rády plavou, potápějí se nebo si jen hrají ve vodě. Tyto speciální náplasti chrání poranění vašeho dítěte před vodou a vlhkostí, což pomáhá rychlejšímu hojení těchto drobných ranek a oděrek.

56,- Kč

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

Náplast Cosmos Pružná Pružná náplast na prsty a klouby Pružná náplast je určena pro spolehlivé ošetření menších poranění na kloubech a prstech, kde běžné náplasti často selhávají. Chrání ránu před bakteriemi i dalším poraněním. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pružná náplast Cosmos si zachovává vlastnosti klasických náplastí, ale její pružné provedení je ideální pro ošetření prstů a kloubů. pružná textilní náplast s dokonalou přilnavostí i na problematických místech šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Hodně pohyblivá místa na těle, jako jsou klouby a prsty, potřebují možnost volného pohybu, což jim pružná náplast umožňuje.

56,- Kč

URGO FILM Transparentní náplast 1.25cmx5m NOVÁ

URGO FILM Transparentní náplast 1.25cmx5m NOVÁ

Kotoučová náplast bez polštářku. Pro fixaci kanyl a katetrů, na drobná poranění, např. prstů. Náplast má vysokou kožní snášenlivost. Díky mikroperforaci umožňuje pokožce dýchat. Zdravotnick prostředek

46,- Kč

COSMOS náplast Pevná 1mx8cm

COSMOS náplast Pevná 1mx8cm

Náplast Cosmos Pevná Pevná textilní náplast pro víceúčelové použití Pevná textilní náplast, která je určena pro spolehlivé a hygienické ošetření drobných poranění. Oceníte její důmyslné řešení, kvalitu i vynikající přilnavost. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pevná náplast je k dispozici dělená i nedělená, takže můžete odstřihnout náplast přesně podle potřeby rychlá a spolehlivá první pomoc při drobných poraněních šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Speciální pevná náplast je vyrobena tak, aby odolala napínání a vysokému tahu bez porušení struktury

48,- Kč

URGO AQUA PROTECT Omyvatelná náplast 10cmx6cm 10ks

URGO AQUA PROTECT Omyvatelná náplast 10cmx6cm 10ks

Omyvatelná náplast, která chrání při krátkodobém kontaktu s vodou. Má prodyšný polyethylenový podklad s polštářkem s antiseptickou složkou. Nedělená 10.

70,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Analergin Neo 5mg por.tbl.flm.20x5mg

Analergin Neo 5mg por.tbl.flm.20x5mg

 Analergin Neo je antialergikum.Používá se k léčbě onemocnění (příznaků) spojených s: •alergickou rýmou, včetně perzistující (přetrvávající) alergické rýmy •kopřivkou (urtikarie).

149,- Kč 161,- Kč

Akce z letáku
Ibuprofen Aneos 400mg tbl.flm.100

Ibuprofen Aneos 400mg tbl.flm.100

Oblíbený ibuprofen, který uleví od bolesti hlavy, zubů, zad, kloubů i menstruační bolesti, snižuje horečku a tlumí projevy zánětu. V malých oranžových tabletách!

149,- Kč 181,- Kč

Akce z letáku
SYSTANE ULTRA zvlhčující oční kapky bez konzervačních látek 10ml

SYSTANE ULTRA zvlhčující oční kapky bez konzervačních látek 10ml

Pro RYCHLOU ÚLEVU od příznaků suchého oka způsobených vlivy životního prostředí

239,- Kč 285,- Kč

Akce z letáku
Femibion 2 Těhotenství tbl.28 + tob.28

Femibion 2 Těhotenství tbl.28 + tob.28

Multivitamín pro ženy od 13. týdne těhotenství až do ukončení kojení. Doplněk stravy

539,- Kč 570,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate