Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Coldisept
SVORTO
COSMOS Soft náplast jemná 6x10cm 5ks

COSMOS Soft náplast jemná 6x10cm 5ks

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4049500472869

Dostupnost: Skladem


Náplast Cosmos Jemná

Jemná náplast pro víceúčelové použití

Jemná náplast Cosmos je vyrobená z netkaného textilu a je určena pro velmi citlivou pokožku dětí i dospělých. Hygienicky ošetří všechna menší poranění. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech.

Jemná náplast je k dispozici dělená i nedělená, kulaté náplasti pro drobná poranění na obličeji nebo pro překrytí mateřských znamének.

  • příjemné měkké provedení, výborná prodyšnost
  • neslepuje se s ránou
  • šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu

Speciální jemná náplast byla vyrobena s přihlédnutím k potřebám pacientů s citlivou pokožkou.


58 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

COSMOS náplasti Ultra jemná 2vel. 8ks

COSMOS náplasti Ultra jemná 2vel. 8ks

Náplast na tu nejjemnější pokožku Velmi měkká, pružná a jemná náplast pro extrémně citlivou a tenkou pokožku, s bezbolestným odstraněním. K dostání jako nedělená a dělená ve 2 velikostech Měkká náplast se silikonovým lepidlem pro extrémně citlivou a tenkou pokožku, jako mají děti a senioři. Náplast je také určena pro lidi se zvýšenou citlivostí, s tzv. syndromem citlivé kůže.

65,- Kč

COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická voděodolná 1mx6cm

Náplast Cosmos Klasická voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ránou

48,- Kč

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

K  ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

48,- Kč

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

Sterilní adhezivní chirurgické stehy, které umožňují estetické hojení rány v optimálních podmínkách, jsou odolné proti prasknutí, mají vysokou přilnavost a výbornou kožní snášenlivost.

98,- Kč

Cosmopor skin color 10x8cm 5ks

Cosmopor skin color 10x8cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

94,- Kč

COSMOS náplast Pevná 1mx6cm

COSMOS náplast Pevná 1mx6cm

Náplast Cosmos Pevná Pevná textilní náplast pro víceúčelové použití Pevná textilní náplast, která je určena pro spolehlivé a hygienické ošetření drobných poranění. Oceníte její důmyslné řešení, kvalitu i vynikající přilnavost. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pevná náplast je k dispozici dělená i nedělená, takže můžete odstřihnout náplast přesně podle potřeby rychlá a spolehlivá první pomoc při drobných poraněních šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Speciální pevná náplast je vyrobena tak, aby odolala napínání a vysokému tahu bez porušení struktury

56,- Kč

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní   Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin. Balení: 5 ks.Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.Výrobek je certifikován CE značkou.

35,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

Hřejivá náplast na bolest zad Hřejivá náplast pro namožené svaly je dostupná ve velkém formátu, který dokáže účinně prohřát postižené místo anebo je možné ji přistřihnout na požadovanou velikost. Hřejivé náplasti jsou k dispozici s kapsaicinem a černým pepřem. Hřejivá náplast může zůstat na pokožce až 8 hodin, pro lepší prohřátí postižené oblasti. hřejivá látka kapsaicin nebo černý pepř možnost dlouhodobého působení nevhodná pro děti Hřejivá a relaxační náplast obsahuje hřejivou látku z černého pepře společně se zklidňujícím levandulovým olejem.

56,- Kč

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx6cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

50,- Kč

COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

Náplast Cosmos Jemná Jemná náplast pro víceúčelové použití Jemná náplast Cosmos je vyrobená z netkaného textilu a je určena pro velmi citlivou pokožku dětí i dospělých. Hygienicky ošetří všechna menší poranění. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech. Jemná náplast je k dispozici dělená i nedělená, kulaté náplasti pro drobná poranění na obličeji nebo pro překrytí mateřských znamének. příjemné měkké provedení, výborná prodyšnost neslepuje se s ránou šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu Speciální jemná náplast byla vyrobena s přihlédnutím k potřebám pacientů s citlivou pokožkou.

56,- Kč

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

Technologie TENS (transkutánní elektrická stimulace nervů) poskytuje zmírnění bolesti pomocí elektrického proudu nízkého napětí. Jedná se o nefarmakologickou metodu, která se běžně používá v ordinacích pro léčbu bolesti. Bez ohledu na příčinu bolesti, technologie TENS není schopna vyléčit příčinu bolesti, ale dokáže zmírnit či odstranit pocit bolesti ve všech bolavých svalech a kloubních tkáních. Elektrický proud přechází přes elektrody (sestávající z elektrického systému a hydrogelu), které se umístí na povrch kůže. Způsobí elektrické dráždění nervů. Bolest se zmírňuje dvojím působením: • OKAMŽITÝM: omezení přenosu informace o bolesti do míchy čili ochrana „vstupní brány“. • DLOUHODOBÝM: zvýšené vylučování endorfinů, což jsou přirozené hormony vylučované mozkem. Ošetření technologií TENS poskytuje okamžité i dlouhodobé zmírnění bolesti. Všechny programy TENS jsou efektivní: tato metoda byla klinicky ověřena a je schválena k léčebnému použití.

1 874,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Strepsils Med a Citron 0.6mg/1.2mg pas.36

Strepsils Med a Citron 0.6mg/1.2mg pas.36

Účinné proti bolesti hrdla s příchutí medu a citrónu.

249,- Kč 280,- Kč

Akce z letáku
HERBADENT ORIGINAL bylinná ústní voda 400ml NEW

HERBADENT ORIGINAL bylinná ústní voda 400ml NEW

Bylinná ústní voda HERBADENT je vhodným doplňkem komplexní péče o celkové zdraví vašich úst. Díky svojí šetrnosti účinně ničí bakterie, ale zároveň vyrovnává přirozenou ústní mikroflóru. Vyrábíme ji dle tradiční receptury bez použití chemických barviv.

179,- Kč 199,- Kč

Akce z letáku
Lactobacillus ANIXI cps.30

Lactobacillus ANIXI cps.30

Moderní probiotický přípravek k dlouhodobému užívání, který obsahuje 10 kmenů prospěšných bakterií v počtu 12 miliard. Dopplněk stravy

229,- Kč 244,- Kč

Akce z letáku
Quixx baby nosní kapky 10ml

Quixx baby nosní kapky 10ml

Pro každodenní přirozenou péči o nos miminek - usnadňuje volné dýchání, a tím předchází potížím s kojením a spánkem- čistí a zvlhčuje nosní sliznici- od prvního dne života

129,- Kč 138,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate