Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Coldisept
Active flora
COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4049500472876

Dostupnost: Skladem


Náplast Cosmos Jemná

Jemná náplast pro víceúčelové použití

Jemná náplast Cosmos je vyrobená z netkaného textilu a je určena pro velmi citlivou pokožku dětí i dospělých. Hygienicky ošetří všechna menší poranění. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech.

Jemná náplast je k dispozici dělená i nedělená, kulaté náplasti pro drobná poranění na obličeji nebo pro překrytí mateřských znamének.

  • příjemné měkké provedení, výborná prodyšnost
  • neslepuje se s ránou
  • šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu

Speciální jemná náplast byla vyrobena s přihlédnutím k potřebám pacientů s citlivou pokožkou.


56 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO Aqua Protect Omyvat.náplast 20ks

URGO Aqua Protect Omyvat.náplast 20ks

Náplast šetrná k citlivé pokožce díky vysoké toleranci lepící vrstvy. Netkaný pružný podklad  je ideální na místa ohybu (klouby, prsty). Polštářek náplasti obsahuje antiseptickou složku. Dělená po 20 kusech 6 ks 20 x 40 mm, 10 ks 20 x 72 mm, 4 ks 34 x 72 mm.

82,- Kč

URGO BLISTERS Na puchýře hydrokoloidní náplast 6ks

URGO BLISTERS Na puchýře hydrokoloidní náplast 6ks

Náplast obsahuje hydrokoloidní polštářek k ošetření puchýřů v různých lokalizacích. Poskytuje úlevu od bolesti, podporuje hojení puchýře. Vhodná také jako prevence vzniku puchýřů. 6ks po 2 velikostech.

125,- Kč

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

48,- Kč

URGO Waterproof Voděodolná náplast 10ks

URGO Waterproof Voděodolná náplast 10ks

Voděodolná náplast do koupele, bazénu i koupání v moři. Má polyurethanový průhledný podklad, který je zároveň prodyšný pro pokožku. Polštářek náplasti obsahuje antiseptickou složku. Dělená po 10 kusech.

76,- Kč

URGO Hojení puchýřů diskrétní hydrok.náplast 5ks

URGO Hojení puchýřů diskrétní hydrok.náplast 5ks

Průhledné, diskrétní hydrokoloidní náplasti podporující hojení puchýře a úlevu od bolesti. Speciálně navržené pro ženy do otevřených bot a lodiček. 5ks 34 x 59mm.

165,- Kč

COSMOS náplasti Voděodolná 5vel. 20ks (Water-Res)

COSMOS náplasti Voděodolná 5vel. 20ks (Water-Res)

Náplast Cosmos Voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ráno

60,- Kč

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Náplast Cosmopor Silicone je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna a obsahuje silikonovou vrstvu po celé jeho ploše, která zaručuje bezbolestné odstranění náplasti z pokožky a také zabraňuje přilepení savého polštářku k ráně. Náplast Cosmopor Silicone má výbornou savost a chrání ránu, měkký netkaný textil zároveň propouští vzduch a vodní páry. vysoce absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu silikonová vrstva pro bezbolestné odstranění dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti  

248,- Kč

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

Náplast Cosmos Pružná Pružná náplast na prsty a klouby Pružná náplast je určena pro spolehlivé ošetření menších poranění na kloubech a prstech, kde běžné náplasti často selhávají. Chrání ránu před bakteriemi i dalším poraněním. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pružná náplast Cosmos si zachovává vlastnosti klasických náplastí, ale její pružné provedení je ideální pro ošetření prstů a kloubů. pružná textilní náplast s dokonalou přilnavostí i na problematických místech šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Hodně pohyblivá místa na těle, jako jsou klouby a prsty, potřebují možnost volného pohybu, což jim pružná náplast umožňuje.

56,- Kč

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

Technologie TENS (transkutánní elektrická stimulace nervů) poskytuje zmírnění bolesti pomocí elektrického proudu nízkého napětí. Jedná se o nefarmakologickou metodu, která se běžně používá v ordinacích pro léčbu bolesti. Bez ohledu na příčinu bolesti, technologie TENS není schopna vyléčit příčinu bolesti, ale dokáže zmírnit či odstranit pocit bolesti ve všech bolavých svalech a kloubních tkáních. Elektrický proud přechází přes elektrody (sestávající z elektrického systému a hydrogelu), které se umístí na povrch kůže. Způsobí elektrické dráždění nervů. Bolest se zmírňuje dvojím působením: • OKAMŽITÝM: omezení přenosu informace o bolesti do míchy čili ochrana „vstupní brány“. • DLOUHODOBÝM: zvýšené vylučování endorfinů, což jsou přirozené hormony vylučované mozkem. Ošetření technologií TENS poskytuje okamžité i dlouhodobé zmírnění bolesti. Všechny programy TENS jsou efektivní: tato metoda byla klinicky ověřena a je schválena k léčebnému použití.

1 874,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

COSMOS náplasti Dětská 6x10cm 10ks (Kids)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

URGO FILM Transparentní náplast 1.25cmx5m NOVÁ

URGO FILM Transparentní náplast 1.25cmx5m NOVÁ

Kotoučová náplast bez polštářku. Pro fixaci kanyl a katetrů, na drobná poranění, např. prstů. Náplast má vysokou kožní snášenlivost. Díky mikroperforaci umožňuje pokožce dýchat. Zdravotnick prostředek

46,- Kč

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

69,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Parusan Energizer tonikum pro ženy 200ml

Parusan Energizer tonikum pro ženy 200ml

Koncentrát omezuje vypadávání a vyživuje spodní část vlasů až do vlasové cibulky.

269,- Kč 312,- Kč

Walmark Prostenal Control tbl.90

Walmark Prostenal Control tbl.90

Pro podporu zdravé prostaty, správnou funkci močového ústrojí a podporu potence. Doplněk stravy

619,- Kč

Akce z letáku
Analergin Neo 5mg por.tbl.flm.20x5mg

Analergin Neo 5mg por.tbl.flm.20x5mg

 Analergin Neo je antialergikum.Používá se k léčbě onemocnění (příznaků) spojených s: •alergickou rýmou, včetně perzistující (přetrvávající) alergické rýmy •kopřivkou (urtikarie).

149,- Kč 161,- Kč

Akce z letáku
Revalid Regrowth Serum 50 ml

Revalid Regrowth Serum 50 ml

Revalid Regrowth Serum omezuje vypadávání vlasů a zvyšuje jejich hustotu.

689,- Kč 736,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate