Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Active flora
Coldisept
COSMOS náplasti Na sport 60x100mm 5ks

COSMOS náplasti Na sport 60x100mm 5ks

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4049500472913

Dostupnost: na objednání do 48h


Náplast Cosmos Na sport

Náplast vyvinutá přímo pro sportovce

Náplast Cosmos na sport byla vyvinuta speciálně pro sportovce. Díky důmyslnému řešení neomezuje v pohybu, chrání ránu před dalšími nečistotami i poraněním. Nenechte se omezovat jen kvůli drobným oděrkám!

Promyšlená konstrukce náplasti pro sportovce má polstrovaný polštářek s tlumícím efektem.

  • voděodolná a současně prodyšná
  • neomezuje hybnost a nelepí se k ráně
  • odpuzuje nečistotu a bakterie


60 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO SENSITIVE Citlivá pokožka náplast 20ks

URGO SENSITIVE Citlivá pokožka náplast 20ks

Náplast šetrná k citlivé pokožce díky vysoké toleranci lepící vrstvy. Netkaný pružný podklad  je ideální na místa ohybu (klouby, prsty). Polštářek náplasti obsahuje antiseptickou složku. Dělená po 20 kusech 6 ks 20 x 40 mm, 10 ks 20 x 72 mm, 4 ks 34 x 72 mm.

81,- Kč

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

K  ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

48,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

COSMOS Soft náplast jemná 19x72mm 20ks

Náplast Cosmos Jemná Jemná náplast pro víceúčelové použití Jemná náplast Cosmos je vyrobená z netkaného textilu a je určena pro velmi citlivou pokožku dětí i dospělých. Hygienicky ošetří všechna menší poranění. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech. Jemná náplast je k dispozici dělená i nedělená, kulaté náplasti pro drobná poranění na obličeji nebo pro překrytí mateřských znamének. příjemné měkké provedení, výborná prodyšnost neslepuje se s ránou šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu Speciální jemná náplast byla vyrobena s přihlédnutím k potřebám pacientů s citlivou pokožkou.

56,- Kč

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

Technologie TENS (transkutánní elektrická stimulace nervů) poskytuje zmírnění bolesti pomocí elektrického proudu nízkého napětí. Jedná se o nefarmakologickou metodu, která se běžně používá v ordinacích pro léčbu bolesti. Bez ohledu na příčinu bolesti, technologie TENS není schopna vyléčit příčinu bolesti, ale dokáže zmírnit či odstranit pocit bolesti ve všech bolavých svalech a kloubních tkáních. Elektrický proud přechází přes elektrody (sestávající z elektrického systému a hydrogelu), které se umístí na povrch kůže. Způsobí elektrické dráždění nervů. Bolest se zmírňuje dvojím působením: • OKAMŽITÝM: omezení přenosu informace o bolesti do míchy čili ochrana „vstupní brány“. • DLOUHODOBÝM: zvýšené vylučování endorfinů, což jsou přirozené hormony vylučované mozkem. Ošetření technologií TENS poskytuje okamžité i dlouhodobé zmírnění bolesti. Všechny programy TENS jsou efektivní: tato metoda byla klinicky ověřena a je schválena k léčebnému použití.

1 874,- Kč

URGO FILM Transparentní náplast 1.25cmx5m NOVÁ

URGO FILM Transparentní náplast 1.25cmx5m NOVÁ

Kotoučová náplast bez polštářku. Pro fixaci kanyl a katetrů, na drobná poranění, např. prstů. Náplast má vysokou kožní snášenlivost. Díky mikroperforaci umožňuje pokožce dýchat. Zdravotnick prostředek

46,- Kč

Krytí sterilní-mastný tyl 10x10cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 10x10cm/5ks Steriwund

Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní   Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin. Balení: 5 ks.Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.Výrobek je certifikován CE značkou.

48,- Kč

Cosmopor Silicone 7.2x5 cm 5ks

Cosmopor Silicone 7.2x5 cm 5ks

Náplast Cosmopor Silicone je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna a obsahuje silikonovou vrstvu po celé jeho ploše, která zaručuje bezbolestné odstranění náplasti z pokožky a také zabraňuje přilepení savého polštářku k ráně. Náplast Cosmopor Silicone má výbornou savost a chrání ránu, měkký netkaný textil zároveň propouští vzduch a vodní páry. vysoce absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu silikonová vrstva pro bezbolestné odstranění dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

142,- Kč

COSMOS náplasti Voděodolná 2vel. 20ks (Water-Res)

COSMOS náplasti Voděodolná 2vel. 20ks (Water-Res)

Náplast Cosmos Voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ráno

56,- Kč

URGO Resistant Odolná náplast 1mx6cm

URGO Resistant Odolná náplast 1mx6cm

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Nedělená 1m x 6 cm.

68,- Kč

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

50,- Kč

URGO TATTOO Animal Dětská náplast 8ks

URGO TATTOO Animal Dětská náplast 8ks

Kusové náplasti na ochranu povrchových ran a škrábanců s veselými motivy zvířat z džungle. Mají transparentní podklad, který vypadá jako tetování. Jsou odolné vůči vodě a polštářek se nelepí na ránu. Neobsahují antiseptikum.

61,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Imodium 2mg cps.dur.20

Imodium 2mg cps.dur.20

IMODIUM je lék proti průjmu.IMODIUM zahušťuje při průjmu stolici a snižuje její častost.IMODIUM můžete užívat při náhle vzniklém (akutním) průjmu nebo po poradě s lékařem při dlouhodobém (chronickém) průjmu.Po poradě s lékařem můžete IMODIUM užívat rovněž v případě, kdy Vám byla odstraněna část střev, což často způsobuje průjem.Pokud se do 2 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.Přípravek mohou užívat dospělí, dospívající od 12 let a děti od 6 let. Léčivý přípravek. Přečtěte si pozorně příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat, protože obsahuje pro Vás důležité údaje.

189,- Kč 208,- Kč

Akce z letáku
Procto-glyvenol 50mg/g+20mg/g rct.crm.1x30g

Procto-glyvenol 50mg/g+20mg/g rct.crm.1x30g

Pro lokální léčbu vnějších a vnitřních hemoroidů.

199,- Kč 228,- Kč

Akce z letáku
Dr.Theiss Schweden Bitter 100ml

Dr.Theiss Schweden Bitter 100ml

Tradiční bylinné tonikum jehož základy položil v 16.století 13 vybranými bylinami švýcarský lékař Phillipus Paracelsus. 

139,- Kč 166,- Kč

Panadol Extra Rapide 500mg/65mg tbl.eff. 12 I CZ

Panadol Extra Rapide 500mg/65mg tbl.eff. 12 I CZ

Panadol Extra Rapide působí při mírné až středně silné bolesti hlavy včetně migrény, bolesti zubů a pri menstruaci a bolesti svalů, kloubů a v krku při onemocnění horních cest dýchacích.  

107,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate