Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
aderma 1+1 adprotect
Sebamed květen24
COSMOS náplast Klasická textilní 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx6cm

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4052199232584

Dostupnost: Skladem


Náplast Cosmos Klasická textilní

Základní typ náplasti v různém provedení

Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce.

Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění.

  • neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat
  • varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné
  • náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu

Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.


50 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

Sterilní adhezivní chirurgické stehy, které umožňují estetické hojení rány v optimálních podmínkách, jsou odolné proti prasknutí, mají vysokou přilnavost a výbornou kožní snášenlivost.

98,- Kč

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Cosmos náplast Do vody Aqua fun 2 vel. 12ks

Děti a voda jsou jako magnet, jak tedy ochránit jejich drobné oděrky před namočením? Dětské vodotěsné náplasti Cosmos® Aqua Fun jsou ideální volbou právě pro aktivní děti, které rády plavou, potápějí se nebo si jen hrají ve vodě. Tyto speciální náplasti chrání poranění vašeho dítěte před vodou a vlhkostí, což pomáhá rychlejšímu hojení těchto drobných ranek a oděrek.

56,- Kč

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

Náplast Cosmos Na sport Náplast vyvinutá přímo pro sportovce Náplast Cosmos na sport byla vyvinuta speciálně pro sportovce. Díky důmyslnému řešení neomezuje v pohybu, chrání ránu před dalšími nečistotami i poraněním. Nenechte se omezovat jen kvůli drobným oděrkám! Promyšlená konstrukce náplasti pro sportovce má polstrovaný polštářek s tlumícím efektem. voděodolná a současně prodyšná neomezuje hybnost a nelepí se k ráně odpuzuje nečistotu a bakterie Náplast Cosmos pro sportovce je šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu

56,- Kč

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

Technologie TENS (transkutánní elektrická stimulace nervů) poskytuje zmírnění bolesti pomocí elektrického proudu nízkého napětí. Jedná se o nefarmakologickou metodu, která se běžně používá v ordinacích pro léčbu bolesti. Bez ohledu na příčinu bolesti, technologie TENS není schopna vyléčit příčinu bolesti, ale dokáže zmírnit či odstranit pocit bolesti ve všech bolavých svalech a kloubních tkáních. Elektrický proud přechází přes elektrody (sestávající z elektrického systému a hydrogelu), které se umístí na povrch kůže. Způsobí elektrické dráždění nervů. Bolest se zmírňuje dvojím působením: • OKAMŽITÝM: omezení přenosu informace o bolesti do míchy čili ochrana „vstupní brány“. • DLOUHODOBÝM: zvýšené vylučování endorfinů, což jsou přirozené hormony vylučované mozkem. Ošetření technologií TENS poskytuje okamžité i dlouhodobé zmírnění bolesti. Všechny programy TENS jsou efektivní: tato metoda byla klinicky ověřena a je schválena k léčebnému použití.

1 874,- Kč

COSMOS náplasti Ultra jemná 2vel. 8ks

COSMOS náplasti Ultra jemná 2vel. 8ks

Náplast na tu nejjemnější pokožku Velmi měkká, pružná a jemná náplast pro extrémně citlivou a tenkou pokožku, s bezbolestným odstraněním. K dostání jako nedělená a dělená ve 2 velikostech Měkká náplast se silikonovým lepidlem pro extrémně citlivou a tenkou pokožku, jako mají děti a senioři. Náplast je také určena pro lidi se zvýšenou citlivostí, s tzv. syndromem citlivé kůže.

65,- Kč

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx8cm

K ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

50,- Kč

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

48,- Kč

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní   Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin. Balení: 5 ks.Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.Výrobek je certifikován CE značkou.

35,- Kč

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

Bílá, textilní, fixační náplast bez polštářku, pro fixaci gázy, katetrů, sond a drénů. Náplast je prodyšná a má vysokou kožní snášenlivost.

67,- Kč

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Cosmopor skin color 7.2 x 5cm 5ks

Náplast Cosmopor Skin Color je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna, které je voděodolné a zároveň ochraňuje rány proti působení UV záření, které může narušit správný proces hojení rány.  chrání ránu před UV zářením (UPF 50+) v diskrétním barevném provedení voděodolná absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

69,- Kč

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Náplast Cosmopor Silicone je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna a obsahuje silikonovou vrstvu po celé jeho ploše, která zaručuje bezbolestné odstranění náplasti z pokožky a také zabraňuje přilepení savého polštářku k ráně. Náplast Cosmopor Silicone má výbornou savost a chrání ránu, měkký netkaný textil zároveň propouští vzduch a vodní páry. vysoce absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu silikonová vrstva pro bezbolestné odstranění dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti  

248,- Kč

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

K  ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

48,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
SYSTANE BALANCE oční kapky gtt.10ml

SYSTANE BALANCE oční kapky gtt.10ml

DLOUHOTRVAJÍCÍ ÚLEVA od suchého oka a ochrana proti odpařování slz

249,- Kč 290,- Kč

Akce z letáku
Analergin Neo 5mg por.tbl.flm.20x5mg

Analergin Neo 5mg por.tbl.flm.20x5mg

 Analergin Neo je antialergikum.Používá se k léčbě onemocnění (příznaků) spojených s: •alergickou rýmou, včetně perzistující (přetrvávající) alergické rýmy •kopřivkou (urtikarie).

149,- Kč 161,- Kč

Akce z letáku
Stodal sir.1x200ml II

Stodal sir.1x200ml II

Kašel STODAL® je tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný na všechny typy kašle.Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Lék k vnitřnímu užití.

199,- Kč 230,- Kč

Akce z letáku
Parusan Stimulátor šampon pro ženy 200ml

Parusan Stimulátor šampon pro ženy 200ml

Stimulační šampón pro ženy vyživuje spodní část vlasů až do vlasové cibulky

269,- Kč 312,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate