Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
avene duben -100 nad 390
Coldisept
COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx8cm

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4052199232676

Dostupnost: Skladem


K ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.


50 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

Bílá, textilní, fixační náplast bez polštářku, pro fixaci gázy, katetrů, sond a drénů. Náplast je prodyšná a má vysokou kožní snášenlivost.

67,- Kč

URGO RESISTANT Odolná náplast 20ks NOVÁ

URGO RESISTANT Odolná náplast 20ks NOVÁ

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Dělená po 20 kusech.

82,- Kč

COSMOS náplast Pevná 1mx8cm

COSMOS náplast Pevná 1mx8cm

Náplast Cosmos Pevná Pevná textilní náplast pro víceúčelové použití Pevná textilní náplast, která je určena pro spolehlivé a hygienické ošetření drobných poranění. Oceníte její důmyslné řešení, kvalitu i vynikající přilnavost. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pevná náplast je k dispozici dělená i nedělená, takže můžete odstřihnout náplast přesně podle potřeby rychlá a spolehlivá první pomoc při drobných poraněních šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Speciální pevná náplast je vyrobena tak, aby odolala napínání a vysokému tahu bez porušení struktury

48,- Kč

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

50,- Kč

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

COSMOS náplasti Pružná 2vel. 20ks Flexible

Náplast Cosmos Pružná Pružná náplast na prsty a klouby Pružná náplast je určena pro spolehlivé ošetření menších poranění na kloubech a prstech, kde běžné náplasti často selhávají. Chrání ránu před bakteriemi i dalším poraněním. Vyrábí se v různých provedeních a velikostech Pružná náplast Cosmos si zachovává vlastnosti klasických náplastí, ale její pružné provedení je ideální pro ošetření prstů a kloubů. pružná textilní náplast s dokonalou přilnavostí i na problematických místech šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu prodyšná, neslepuje se s ránou Hodně pohyblivá místa na těle, jako jsou klouby a prsty, potřebují možnost volného pohybu, což jim pružná náplast umožňuje.

56,- Kč

URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.5x7cm 6ks

URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.5x7cm 6ks

Náplast vhodná k ošetření popálenin 1. stupně a povrchových popálenin 2. stupně. Umoýňuje klinicky ověřené okamžité zmírnění bolesti a podporuje hojení. Jsou bezbolestně snímatelné a sterilní

205,- Kč

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

Hřejivá náplast na bolest zad Hřejivá náplast pro namožené svaly je dostupná ve velkém formátu, který dokáže účinně prohřát postižené místo anebo je možné ji přistřihnout na požadovanou velikost. Hřejivé náplasti jsou k dispozici s kapsaicinem a černým pepřem. Hřejivá náplast může zůstat na pokožce až 8 hodin, pro lepší prohřátí postižené oblasti. hřejivá látka kapsaicin nebo černý pepř možnost dlouhodobého působení nevhodná pro děti Hřejivá a relaxační náplast obsahuje hřejivou látku z černého pepře společně se zklidňujícím levandulovým olejem.

56,- Kč

URGO Waterproof Voděodolná náplast 10ks

URGO Waterproof Voděodolná náplast 10ks

Voděodolná náplast do koupele, bazénu i koupání v moři. Má polyurethanový průhledný podklad, který je zároveň prodyšný pro pokožku. Polštářek náplasti obsahuje antiseptickou složku. Dělená po 10 kusech.

76,- Kč

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Cosmopor Silicone 10x8 cm 5ks

Náplast Cosmopor Silicone je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna a obsahuje silikonovou vrstvu po celé jeho ploše, která zaručuje bezbolestné odstranění náplasti z pokožky a také zabraňuje přilepení savého polštářku k ráně. Náplast Cosmopor Silicone má výbornou savost a chrání ránu, měkký netkaný textil zároveň propouští vzduch a vodní páry. vysoce absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu silikonová vrstva pro bezbolestné odstranění dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti  

248,- Kč

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

48,- Kč

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

URGO STRIPS Fixační náplasťové stehy 100x6mm 10ks

Sterilní adhezivní chirurgické stehy, které umožňují estetické hojení rány v optimálních podmínkách, jsou odolné proti prasknutí, mají vysokou přilnavost a výbornou kožní snášenlivost.

98,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč


Akční produkty z letáku

Hylo Dual 10 ml

Hylo Dual 10 ml

Zvlhčuje povrch oka při syndromu suchého oka, stabilizuje slzný film a redukuje zánětlivé a alergické projevy.

322,- Kč

Akce z letáku
Vitar Super Beta-karot.měsíček+7kráska tbl.80+40

Vitar Super Beta-karot.měsíček+7kráska tbl.80+40

Postarejte se o krásné a dlouhotrvající opálení včasným příjmem beta-karotenu a dalších šesti účinných látek s pozitivním vlivem na kvalitu, ochranu a stav vaší pokožky.

189,- Kč 232,- Kč

Akce z letáku
Corega Bez příchuti extra silný 40g

Corega Bez příchuti extra silný 40g

Pro extra silnou fixaci po dobu až 12 hodin, bez příchuti. Pomáhá bránit  ulpívání zbytků jídla pod náhradou. 

119,- Kč 120,- Kč

Akce z letáku
Mollers Omega 3 Citron 250ml

Mollers Omega 3 Citron 250ml

Norský rybí tuk Möller's s přírodní citrónovou příchutí (extrakt z citronu) je rybí tuk vyrobený přímo v Norsku. Díky příjemné citronové chuti si na tento rybí tuk rychle zvyknete a oblíbíte si jeho pravidelnou konzumaci. Möller's rybí tuk je vyroben z tresčích jater nejvyšší kvality s vysokým obsahem omega 3 mastných kyselin.  

299,- Kč 336,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate