Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Active flora
Coldisept
COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Výrobce: HARTMANN

Kód EAN: 4052199232614

Dostupnost: Skladem


Náplast Cosmos Klasická textilní

Základní typ náplasti v různém provedení

Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce.

Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění.

  • neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat
  • varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné
  • náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu

Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.


50 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní   Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin. Balení: 5 ks.Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.Výrobek je certifikován CE značkou.

35,- Kč

COSMOS náplasti Voděodolná 5vel. 20ks (Water-Res)

COSMOS náplasti Voděodolná 5vel. 20ks (Water-Res)

Náplast Cosmos Voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ráno

60,- Kč

URGO Glitter třpytivé dětské náplasti

URGO Glitter třpytivé dětské náplasti

Dětské náplasti vhodné k ošetření povrchových ran a škrábanců. Polštářek náplasti se nalepí k ráně. V balení je 18 ks náplastí ve třech barvách.

106,- Kč

URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.10x7cm 4ks

URGO BURNS Na popáleniny lipidok.nápl.10x7cm 4ks

Náplast vhodná k ošetření popálenin 1. stupně a povrchových popálenin 2. stupně. Umoýňuje klinicky ověřené okamžité zmírnění bolesti a podporuje hojení. Jsou bezbolestně snímatelné a sterilní

234,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti dobíjecí náplast

Technologie TENS (transkutánní elektrická stimulace nervů) poskytuje zmírnění bolesti pomocí elektrického proudu nízkého napětí. Jedná se o nefarmakologickou metodu, která se běžně používá v ordinacích pro léčbu bolesti. Bez ohledu na příčinu bolesti, technologie TENS není schopna vyléčit příčinu bolesti, ale dokáže zmírnit či odstranit pocit bolesti ve všech bolavých svalech a kloubních tkáních. Elektrický proud přechází přes elektrody (sestávající z elektrického systému a hydrogelu), které se umístí na povrch kůže. Způsobí elektrické dráždění nervů. Bolest se zmírňuje dvojím působením: • OKAMŽITÝM: omezení přenosu informace o bolesti do míchy čili ochrana „vstupní brány“. • DLOUHODOBÝM: zvýšené vylučování endorfinů, což jsou přirozené hormony vylučované mozkem. Ošetření technologií TENS poskytuje okamžité i dlouhodobé zmírnění bolesti. Všechny programy TENS jsou efektivní: tato metoda byla klinicky ověřena a je schválena k léčebnému použití.

1 874,- Kč

URGO Resistant Odolná náplast 1mx6cm

URGO Resistant Odolná náplast 1mx6cm

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Nedělená 1m x 6 cm.

70,- Kč

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx8cm

K ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

50,- Kč

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

URGO SYVAL Textilní náplast bílá 2.5cmx5m

Bílá, textilní, fixační náplast bez polštářku, pro fixaci gázy, katetrů, sond a drénů. Náplast je prodyšná a má vysokou kožní snášenlivost.

67,- Kč

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

Náplast Cosmos Na sport Náplast vyvinutá přímo pro sportovce Náplast Cosmos na sport byla vyvinuta speciálně pro sportovce. Díky důmyslnému řešení neomezuje v pohybu, chrání ránu před dalšími nečistotami i poraněním. Nenechte se omezovat jen kvůli drobným oděrkám! Promyšlená konstrukce náplasti pro sportovce má polstrovaný polštářek s tlumícím efektem. voděodolná a současně prodyšná neomezuje hybnost a nelepí se k ráně odpuzuje nečistotu a bakterie Náplast Cosmos pro sportovce je šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu

56,- Kč

URGO Kawaii náplasti dětské 16ks

URGO Kawaii náplasti dětské 16ks

Dětské náplasti s obrázky zvířátek.

93,- Kč

COSMOS náplasti Ultra jemná 60x100mm 5ks

COSMOS náplasti Ultra jemná 60x100mm 5ks

Náplast Cosmos Ultra jemná Náplast na tu nejjemnější pokožku Velmi měkká, pružná a jemná náplast pro extrémně citlivou a tenkou pokožku, s bezbolestným odstraněním. K dostání jako nedělená a dělená ve 2 velikostech Měkká náplast se silikonovým lepidlem pro extrémně citlivou a tenkou pokožku, jako mají děti a senioři. Náplast je také určena pro lidi se zvýšenou citlivostí, s tzv. syndromem citlivé kůže.

65,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Mollers Omega 3 Double 112 kapslí

Mollers Omega 3 Double 112 kapslí

Mollers Omega 3 Double je doplněk stravy, který obsahuje kombinace přírodní omega 3 z tučných ryb a vitaminů A, D a E. Je dobrou alternativou pro ty, kteří dávají přednost kapslím před tekutou formou rybího oleje.

299,- Kč 336,- Kč

Akce z letáku
Ibalgin Rapid cps 400mg cps.mol.30

Ibalgin Rapid cps 400mg cps.mol.30

Ibalgin® Rapidcaps. Snadno rozpustné růžové měkké tobolky. Při bolesti hlavy, zad, svalů, kloubů a menstruační bolesti.

149,- Kč 171,- Kč

Hylo Dual 10 ml

Hylo Dual 10 ml

Zvlhčuje povrch oka při syndromu suchého oka, stabilizuje slzný film a redukuje zánětlivé a alergické projevy.

322,- Kč

Akce z letáku
Condrosulf 400 mg cps.dur. 60

Condrosulf 400 mg cps.dur. 60

Švýcarský lék s obsahem chondroitin sulfátu účinný v léčbě artrózy kolene, kyčle a ruky. Obvykle se užívá po dobu 3 měsíců

439,- Kč 487,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate