Doprava ZDARMA od 1500,- Kč, Osobní odběr ZDARMA
Coldisept
bioderma photoderm
Krytí sterilní-mastný tyl 10x10cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 10x10cm/5ks Steriwund

Výrobce: STERIWUND S.R.O.

Kód EAN: 8595154103063

Dostupnost: Skladem


Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní

 

Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.

Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin.

Balení: 5 ks.

Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.

Výrobek je certifikován CE značkou.


48 Kč

Při objednávce v hodnotě nad 1500Kč doprava ZDARMA!

Související produkty

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

COSMOS náplast Klasická z netkané textilie 1mx6cm

K  ošetření drobných poranění, z bílé netkané textilie.

48,- Kč

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

URGO PORE Náplast .netk.textil 1.25cmx5m

Fixační kotoučová náplast URGO PORE je vhodná pro citlivou pokožku (díky podkladu z netkané textilie s vysokou kožní snášenlivostí), přizpůsobí se pohybu, bezbolestně odstranitelná. Nealergizující, prodyšná. Vysoká kožní snášenlivost, bezbolestné sejmutí náplasti.

48,- Kč

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

COSMOS náplasti Na sport 19x72mm 20ks

Náplast Cosmos Na sport Náplast vyvinutá přímo pro sportovce Náplast Cosmos na sport byla vyvinuta speciálně pro sportovce. Díky důmyslnému řešení neomezuje v pohybu, chrání ránu před dalšími nečistotami i poraněním. Nenechte se omezovat jen kvůli drobným oděrkám! Promyšlená konstrukce náplasti pro sportovce má polstrovaný polštářek s tlumícím efektem. voděodolná a současně prodyšná neomezuje hybnost a nelepí se k ráně odpuzuje nečistotu a bakterie Náplast Cosmos pro sportovce je šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu

56,- Kč

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

COSMOS hřejivá náplast s kaps. 12.5x15cm jemná 1ks

Hřejivá náplast na bolest zad Hřejivá náplast pro namožené svaly je dostupná ve velkém formátu, který dokáže účinně prohřát postižené místo anebo je možné ji přistřihnout na požadovanou velikost. Hřejivé náplasti jsou k dispozici s kapsaicinem a černým pepřem. Hřejivá náplast může zůstat na pokožce až 8 hodin, pro lepší prohřátí postižené oblasti. hřejivá látka kapsaicin nebo černý pepř možnost dlouhodobého působení nevhodná pro děti Hřejivá a relaxační náplast obsahuje hřejivou látku z černého pepře společně se zklidňujícím levandulovým olejem.

56,- Kč

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Krytí sterilní-mastný tyl 7.5x7.5cm/5ks Steriwund

Mastný tyl s Vaselinum album 7,5x7,5/5ks, sterilní   Sterilní mastný tyl je vyroben z vysoce porézního hydrofobního obvazu z polyesterového hedvábí, jež slouží jak nosič masťové hmoty - Vaselinum album.Použití: je vhodný k užití v plastické chirurgii, v dermatologii u pacientů s kožní a lékovou přecitlivělostí, v chirurgické praxi se využívá k ošetření popálenin, odřenin, kožních defektů, proleženin. Balení: 5 ks.Sterilizace: gama zářením, expirace 3 roky.Výrobek je certifikován CE značkou.

35,- Kč

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

COSMOS náplast Klasická textilní 1mx8cm

Náplast Cosmos Klasická textilní Základní typ náplasti v různém provedení Klasické ekonomické náplasti Cosmos jsou určeny pro široké použití nejen v domácnosti a zdravotnictví při všech typech drobných poranění. Náplasti splňují vysoké nároky a urychlují hojení rány. Cosmos náplast Klasická je k dispozici v návinu 1 m a různé šířce. Hypoalergenní lepidlo náplastí Cosmos je vhodné na všechny typy pokožky bez rizika podráždění. neslepuje se s ránou a umožňuje pokožce dýchat varianty z odolné textilie, z jemné netkané textilie a voděodolné náplast velmi dobře drží, ale neomezuje v pohybu Náplast Cosmos klasická je ekonomickou variantou s možností přistřižení potřebné velikosti z role.

50,- Kč

COSMOS náplasti Na sport 60x100mm 5ks

COSMOS náplasti Na sport 60x100mm 5ks

Náplast Cosmos Na sport Náplast vyvinutá přímo pro sportovce Náplast Cosmos na sport byla vyvinuta speciálně pro sportovce. Díky důmyslnému řešení neomezuje v pohybu, chrání ránu před dalšími nečistotami i poraněním. Nenechte se omezovat jen kvůli drobným oděrkám! Promyšlená konstrukce náplasti pro sportovce má polstrovaný polštářek s tlumícím efektem. voděodolná a současně prodyšná neomezuje hybnost a nelepí se k ráně odpuzuje nečistotu a bakterie

60,- Kč

URGO BLISTERS Na puchýře hydrokoloidní náplast 6ks

URGO BLISTERS Na puchýře hydrokoloidní náplast 6ks

Náplast obsahuje hydrokoloidní polštářek k ošetření puchýřů v různých lokalizacích. Poskytuje úlevu od bolesti, podporuje hojení puchýře. Vhodná také jako prevence vzniku puchýřů. 6ks po 2 velikostech.

125,- Kč

Cosmopor Silicone 7.2x5 cm 5ks

Cosmopor Silicone 7.2x5 cm 5ks

Náplast Cosmopor Silicone je vyrobena z měkkého, prodyšného textilního vlákna a obsahuje silikonovou vrstvu po celé jeho ploše, která zaručuje bezbolestné odstranění náplasti z pokožky a také zabraňuje přilepení savého polštářku k ráně. Náplast Cosmopor Silicone má výbornou savost a chrání ránu, měkký netkaný textil zároveň propouští vzduch a vodní páry. vysoce absorpční polštářek se velmi dobře přizpůsobuje tělu silikonová vrstva pro bezbolestné odstranění dodáváno ve sterilní verzi dostupné dvě velikosti 

142,- Kč

URGO Resistant odolná náplast 1mx8cm

URGO Resistant odolná náplast 1mx8cm

Náplast odolná ve všech situacíách. Hypoalergenní, prodyšná a textilní náplast k ochraně povrchových ran. Nepřilnavý polštářek napuštěný antiseptickým roztokem, který působí jako antimikrobiální ochrana drobných poranění. Nedělená 1m x 8cm.

84,- Kč

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

COSMOS náplasti Dětská 2vel. 20ks (Kids strips)

Náplast Cosmos Dětská Voděodolná náplast s dětskými motivy Dětská voděodolná náplast Cosmos je určena především malým dětem, vnější strana náplasti je opatřena dětskými motivy. Na náplast je použito hypoalergenní lepidlo, které je šetrné k pokožce a nelepí se na ránu. Dětská náplast Cosmos je k dispozici ve třech provedeních, včetně antibakteriálních náplastí s ionty stříbra. voděodolná náplast, která se nelepí na ránu šetrná k pokožce antibakteriální provedení se zvýšenou savostí a tlumícím efektem Dětské náplasti se vyrábí v několika velikostech, včetně speciálního tvaru pro ošetření odřenin na kolenou a loktech.

56,- Kč

COSMOS náplasti Voděodolná 2vel. 20ks (Water-Res)

COSMOS náplasti Voděodolná 2vel. 20ks (Water-Res)

Náplast Cosmos Voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování. Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou. chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ráno

56,- Kč


Akční produkty z letáku

Akce z letáku
Voltaren Forte 20mg/g gel 150g IIB CZ

Voltaren Forte 20mg/g gel 150g IIB CZ

Analgetikum ve formě gelu s účinkem proti bolesti na 24 hodin při použití 2x denně. 

449,- Kč 459,- Kč

Akce z letáku
Essentiale 300mg cps.dur.100

Essentiale 300mg cps.dur.100

Essentiale® forte N je je rostlinný lék účinný při potížích v důsledku toxicko-metabolického poškození jater a při zánětu jater. Urychluje a podporuje regeneraci poškozených jaterních buněk.  

379,- Kč 435,- Kč

Akce z letáku
Femibion 2 Těhotenství tbl.28 + tob.28

Femibion 2 Těhotenství tbl.28 + tob.28

Multivitamín pro ženy od 13. týdne těhotenství až do ukončení kojení. Doplněk stravy

539,- Kč 570,- Kč

Akce z letáku
Femibion 3 Kojení tbl.28 + tob.28

Femibion 3 Kojení tbl.28 + tob.28

Novinka vyvinutá speciálně pro specifické potřeby Vás i Vašeho miminka v období kojení Doplněk stravy

539,- Kč 585,- Kč


Nejprodávanější značky



Wobenzym
Centrum
Avene
Bioderma
Walmark

Comgate